Om oss

Bandet The Heart of Floyd så dagens lys vinteren 2019 og består av 10 fremtredende musikere og vokalister fra Sarpsborgregionen.
Som bandnavnet indikerer har bandmedlemmene et stort hjerte for Pink Floyd og gjør derfor sitt ytterste for å komme opp mot originalene hva gjelder musikalsk uttrykk og sound.
Allerede etter første konsert som fant sted i Sarpborg 30. desember 2019 kunne publikum konstatere at så faktisk var tilfelle. En nærmere to timer konsert endte med stående ovasjoner og glitrende kritikker. Et lydopptak gjort på enkleste vis ble uten bandets viten heldigvis gjort denne kvelden, og noen klipp herfra fås her: https://theheartoffloyd.no/media.html>

Allerede etter en måned har denne videoen blitt sett av over 10 000 personer.

Bandet ser fram til å fremme mange av Pink Floyds fantastiske verk utover det ganske land, og finsliper fortløpende sine prestasjoner for å holde seg i den øverste divisjon av tributeband verden over i denne kategorien. De vil dessuten fremstå med to konsepter: Et for de større arenaene som inkluderer en stor visuell leveranse og et nedskalert tilpasset klubbmarkedet.

Interessen for Pink Floyd har siden primo 70 tallet vært meget stor verden over, og det er intet som tilsier at den skal avta, snarere tvert imot; I mai 2020 inntok bandet nok en gang Billboard lista i USA med «Dark side of the moon» som ble utgitt i 1973 og de setter samtidig rekorden med utrolige 950 uker på samme liste med dette legendariske albumet. Magasinet Forbes bruker begreper som «terribly impressive» og «truly awesome»om denne bragden. Med Heart Of Floyd på scena får du servet flere låter nettopp fra denne plata, samt en rekke andre fantastiske Pink Floyd låter fra album som «Division Bell», «The Wall», «Wish you were here», «Momentary laps of reason» m. fl.

profilbilde av Wiggo Fender Sveen
Wiggo Fender Sveen

Gitarer, vokal

profilbilde av Bjørn Øyvind Bya
Bjørn Øyvind Bya

Vokal

profilbilde av Gard Eriksen
Gard Eriksen

Saxofoner, perkusjon

profilbilde av Bernt Jansen
Bernt Jansen

Bass, vokal

profilbilde av Bjørnar Olsen
Bjørnar Olsen

Tangenter

profilbilde av Geir Nilssen
Geir Nilssen

Gitarer, vokal

profilbilde av Gudmund Bolsgård
Gudmund Bolsgård

Trommer

profilbilde av Till Forsberg
Till Forsberg

Gitar

profilbilde av Jeanette Solvang Tjønnås
Jeanette Solvang Tjønnås

Vokal

profilbilde av Trude Bergli
Trude Bergli

Vokal